zondag 10 april 2011

Duinenmars

"We hadden beter de fiets kunnen nemen" kwamen we al snel tot de conclusie toen we de start locatie aan de Machiel Vrijenhoeklaan naderde. Tsja wat wil je: lekker zomers weer in April, start van de Duinenmars, dus geen parkeerplaats meer te vinden.
Daarom heb ik Patty met de jongens dicht bij de start afgezet voordat ik een parkeerplaats ging zoeken. Na wat straten doorgereden te zijn vond ik uiteindelijk een plekje langs de Heliotrooplaan.
Na telefonisch overleg, handig hè die GSM's, liep ik naar de Domburglaan waar alle routes, dus ook de 10 kilometer, langs zou komen. Al snel kwam Patty met de jongens samen met Angelique aanlopen.
Hoewel de route al jaren hetzelfde is, weliswaar is ie om het jaar in tegengestelde richting, blijft het Westduinpark een zeer mooi wandelgebied, helemaal als in het voorjaar de flora uit de winterslaap begint te komen.
Kort na het keerpunt in Duindorp hielden we een lunch pauze om daarna de terugweg via het strand naar Kijkduin te gaan.
Vlak voor de finish wilden de jongens via de puinduinen. Angelique had daar geen zin meer in, ze had zaterdag ook al 10 gelopen, zij wachtte ons vlak voor de finish op.
Rick ging direct z'n medaille voor de 10e ophalen, en Tim en Mark hun 4'tje.
Volgend jaar weer... maar dan met de fiets naar de start!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten