zondag 8 mei 2011

Duinrell: Daar kikker je van op

Volgepakte PriusHoe krijg je een tent, 5 matjes, 5 slaapzakken, een tafel, 2 banken, een koelbox, kookspullen, servies, bestek en 5 personen in een Toyota Prius? Met heel veel moeite!
Woensdag kreeg Pat het idee om enkele dagen bij Duinrell te gaan kamperen, lekker dichtbij en leuke attracties, het weer was lekker, dus ... Geboekt van vrijdag tot zondag.
Toen werd het nadenken, hoe gaan we al die spullen in de Prius krijgen zonder dat we een koffer op het dak kunnen leggen. Dankzij de Solar Roof kunnen we geen dragers monteren dus geen dakkoffer gebruiken om de spullen mee te nemen.
Na veel gepuzzel en uit en weer inpakken, had ik het voor elkaar: alles inclusief de jongens zat in de auto. Ja, oké, Mark moest zijn voeten op de koelbox leggen, Rick kreeg de picknick tas op zijn knieën en Tim had een slaapzak op schoot, maar alles was ingepakt.
Kikkerachtbaan Bij aankomst was de nieuwe tent snel opgezet en gingen we Duinrell verkennen. Terwijl Rick en ik onze tijd verdeden in de wachtrij bij de rodelbaan, hebben Patty, Mark en Tim genoten van een treinreis door het trollenland.
Na de kikker achtbaan hebben we met z'n allen lekker gedoucht in de splash.
Eigenlijk wilden we 's-avonds de glijbanen in het Tikibad onveilig maken, maar toen we de rij voor de kassa ontwaarden waren we snel genezen en namen maar genoegen met een ijsje op het terras bij Het Duinrell Plaza.

Na een spookachtige wandeling in het schemer langs de rodelbaan naar de uitkijktoren zijn we de tent in gedoken.

Geestverschijning
Bij Rick de KikkerDe volgende dag, na van een coupieus ontbijt genoten te hebben, liepen we richting ingang omdat we Patty 's nichtje Jessica bij de ingang verwachtten.
Na haar aankomst hebben we lekker wat rondgedold in kikkerland, zijn met de aqua shute afgedaald met afsluitend de PlayKwek show, helaas heeft vandaag Benny Bever gewonnen. Toen we daarna langs de ingang van het Tikibad liepen bleek de rij van de dag ervoor helemaal verdwenen te zijn, dus direct naar de tent om de zwemspullen te pakken, Jessica had ook haar bikini bij zich, en het Tikibad in. Helemaal losgeweekt keerden we terug naar de tent voor een korte lunch. Vervolgens maakten we nog het Kikkerrad, de Splash, de Falcon en de Niagara superroetsj onveilig.
Tenslotte, op zondag, hebben we, nadat de tent was afgebroken en alle spullen in de auto gepakt (het was weer gelukt), de jongens nog even botsbootje laten spelen en toen was het weekendje Duinrell weer voorbij.

1 opmerking:

  1. Geweldig verhaal!!! Dat wordt wat als jullie langer willen gaan kamperen trouwens. Maar wel een een paar leuke dagen gehad zo te lezen!
    Geweldige foto's ook!!

    BeantwoordenVerwijderen